Möt våren med Lill Lindfors

I över 60 år har Lill Lindfors underhållit oss ifrån scenen och lämnat oförglömliga och glada musikaliska minnen. Nu tar hon med sig några utav Sveriges i särklass mest rutinerade musiker, inga mindre än Claes Crona, Mats Norrefalk, Hans Backenroth och Jocke Ekberg och bjuder in publiken till en vårsprudlande konsert i Sala Kristina Kyrka!

Lill är en lysande superstjärna begåvad med en utstrålning som är omöjlig att värja sig emot, och hon är tveklöst en utav våra absolut mest älskade artister. Under hösten 2021 åkte Lill ut på en rikstäckande turné som då sades vara den sista, och där hon hyllades av publikens kärlek under stående ovationer i varje stad!

Men, Lill kan inte helt hålla sig ifrån scenen och sin publik utan kommer sporadiskt att fortsätta bjuda på ett fåtal konserter på utvalda spelplatser, och vi är inte så lite stolta och glada över att Sala Kristina Kyrka är en utav dessa! Publiken kan se fram emot en blandad repertoar med naturligtvis många utav Lills mest älskade och välkända melodier, svängig jazz och smittande musikalisk glädje.

Varmt Välkomna!