Soppteater - En stund med Ted

Sala Folkets Hus kl 12:30. Ted & Kenneth Gärdestads fantastiska musik i personliga tolkningar av Daniel Sjöberg och gitarristen Ole Ornered.

Soppan serveras 12:30 och föreställningen börjar ca 13:00.

Precis som många andra har Daniel Sjöberg en livslång kärlek till Ted & Kenneth Gärdestads fantastiska musik, men det var när han spelade en av huvudrollerna i Gärdestad-musikalen ”Sol, vind & vatten” på Chinateatern 2005 som han förstod vilken enorm bredd deras musik har. ”En stund med Ted” bjuder på många av brödernas största hits, men även några mindre kända guldkorn. Allt i personliga tolkningar av Daniel och gitarristen Ole Ornered. -Ända sedan jag var med i ”Sol, vind & vatten” har jag velat göra en konsert med Ted och Kenneths fantastiska musik och jag är så glad att det äntligen blivit av. Det ska bli så oerhört fint att få möta publiken med denna låtskatt igen, säger Daniel Sjöberg.

Sångaren och skådespelaren Daniel Sjöberg har gjort huvudroller i en mängd musikaler, bl.a. ”Sol, vind & vatten”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Broarna i Madison County” och nu senast ”Äppelkriget” på Helsingborgs Stadsteater. Man har även kunnat se Daniel i TV- och filmproduktioner som ”Ett sista race”, ”Beck”, ”Måste gitt” och ”Finaste familjen”. Gitarristen Ole Ornered har spelat med många av Sveriges största artister, bl.a. Owe Thörnqvist.