Arbete

Oavsett om du själv söker jobb eller söker arbetskraft finns det ett stort utbud i Sala.

I Sala kan du hitta jobbet som känns som hemma. Här är vi en familj och vi samarbetar mellan olika branscher och områden. Oavsett var du jobbar är vi säkra på att du finner din plats i yrkeslivet.

Arbetsförmedlingen - Platsbanken

Några av Salafamiljens stora arbetsgivare

Kriminalvårdens anstalt Salberga - var med och skapa ett tryggare samhälle

På anstalten Salberga i Sala behöver de dig som vill vara med och skapa ett tryggare samhälle. De flesta av de som arbetar där är kriminalvårdare eller frivårdsinspektörer, men det finns också sjuksköterskor, produktionsledare, transportplanerare, psykologer, kockar, lärare, jurister, it-tekniker, ekonomer och många fler.

En del arbetar direkt med klienter medan andra har administrativa tjänster. Som statligt anställd har du bra förmåner och extra mycket semester.

Jobba hos oss | Kriminalvården (kriminalvarden.se)

Metso - bidra till hållbar användning av naturresurser

Metso är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling världen över. I Sala designas och tillverkas i huvudsak pumpar för gruvindustrin, utrustning för anrikning och avvattning, lösningar för hela anrikningsanläggningar, samt service i form av installationer, inspektioner, underhållsstopp och optimering av redan installerade produkter.
Som medarbetare på Metso är du med och gör en positiv förändring i den hållbara användningen av världens naturresurser. På Metso får du stöd av en inkluderande kultur och ett nätverk av kollegor från hela världen, och du uppmuntras att förverkliga din potential.

Läs mer om att jobba på Metso här:

Arbete - Metso

Sala Sparbank - forma din egen framtid

Sala Sparbank är inte som andra banker. Förutom att de är landets näst äldsta och har varit verksamma ända sedan 1828,  bestämmer de själva. Här finns inga aktieägare som kräver utdelning av vinst. Självständigheten blir en styrka och gör att Sala Sparbank under många år gett tillbaka av sin vinst till lokala verksamheter.

Nära, Personlig och Hållbar är värdegrunden som genomsyrar allt i banken. Sala Sparbank arbetar aktivt för att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Där finns en mycket god arbetsmiljö, inspirerade kollegor och möjlighet att utvecklas inom verksamheten. Det gör att de flesta som jobbar på Sala Sparbank stannar länge. Det är ett kvitto på att man trivs!

Jobba hos oss - forma din egen och andras framtid | Sala Sparbank

Sala kommun

Sala kommun har cirka 2000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 23 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.

Lediga jobb - Sala kommun