Bränn dessa rader - Agnes Matsdotter

Sala Folkets hus kl 17:00. Hon fick viska sina dikter till en väninna och sedan bränna upp dem. Hans visor kunde bara ges ut i piratkopior. En musikföreställning om Anna Achmatova och Vladimir Vysotskij, av och med Agnes Matsdotter.

Hon fick viska sina dikter till en väninna och sedan bränna upp dem. Hans visor kunde bara ges ut i piratkopior. Men deras verk överlevde den regim som ville tysta dem. En musikföreställning om Anna Achmatova och Vladimir Vysotskij, av och med Agnes Matsdotter. ”De nätterna för länge sen Då landet var ett fängelse Då var det en historisk tid Då var det en hysterisk tid” Agnes Matsdotter är skådespelare, låtskrivare och artist. Som artist har hon börjat skapa vågor på den svenska popscenen med sitt nyskapande, mörka och ärliga sound. 2021 utnämndes hon till ”Årets helhet” samt tog hem priset för ”Årets musikvideo” på LaLaLa-galan. I lokalpressen kallas hon ”Linköpings nya kulturprofil” och ”Den mest spännande Linköpingsartisten just nu”. I hennes föreställning Bränn dessa rader får vi höra en annan musikalisk sida när hon sjunger Vladimir Vysotskijs visskatt.

Medverkande Agnes Matsdotter Axel Tegnered Konstnärligt team Av och med: Agnes Matsdotter Registöd: Johan Huldt Kostym- och scenografistöd: Magnus Möllerstedt Musik: Vladimir Vysotskij Dikter: Anna Achmatova Översättning musik: Carsten och Ola Palmaer Översättning dikter: Johan Huldt och Torgny Lilja

Datum & tider

2024-10-19 17:00 - 18:10

Inträde

230 kr, med scenpass 180 kr. Under 26 år 100 resp 80 kr.

Biljettköp

Bokas på 0760 240515 eller sala.tf@riksteatern.se Ev. kvarvarande biljetter säljs på plats.

Webbplats

riksteatern.se/sala

Arrangör

Sala teaterförening -- en del av Riksteatern

Kontakt

Tel: 0767823791
E-post: hanseharry@hotmail.com

. Agnes Matsdotter