Soppteater: Spökhistorier - Maria Arnadottir

Sala Folkets hus, kl 12:30. Lagom skrämmande historier, skrönor och kåserier. Några lockar till skratt, andra till skräck och somliga till eftertanke.

Detta är en soppteater. Soppa serveras 12:30 och föreställning 13:00-14:00. Soppa och föreställning i samma lokal, A-salen, så man sitter kvar vid borden under föreställningen. Teaterbaren är öppen, så man kan köpa vin eller öl om man vill.

Lagom skrämmande historier, skrönor och kåserier. Några av berättelserna lockar till skratt, andra till skräck och somliga till eftertanke. Det är fantasier, gyckel och strängt allvarliga spektakel. Här finns bl. a. historien om den modiga flickan som inte räds ondskans makter och skrönan om när Vår Herre, utklädd till tomte, rycker in för att rädda en hederlig människa. Här finns en mörk folksaga om ond bråd död och en mycket personlig och privat liten episod, samt ett par lustiga anekdoter. Med sitt livfulla dramatiserande av berättelser och kåserier står Maria Arnadottir ensam på scenen och bjuder in till en spännande berättarvärld där hon varvar gamla och nya historier och knyter ihop dem med egna tankar och reflexioner.

Datum & tider

2024-09-20 12:30 - 14:00

Inträde

Biljettpris, inkl soppa, smörgås, måltidsdryck och kaffe: 230 kr, med scenpass 200 kr.

Biljettköp

Bokas på 0760 240515, eller sala.tf@riksteatern.se

Webbplats

riksteatern.se/sala

Arrangör

Sala teaterförening -- en del av Riksteatern

Kontakt

Tel: 0767823791
E-post: hanseharry@hotmail.com

. Maria Arnadottir